prof. dr. ibrahim saraçoğlu balın mucize bir besin olduğunu,pek çok derde şifa olduğunu ve sağlık açısından herkesin mutlaka tüketmesi gerektiğini söyledi ve hastalık önleyici vücudun direncini artırıci yapımı kolay bir tarif verdi.
3 gün boyunca, 1–2 dilim ekmeğin üzerine, hakiki saf balı sürüp yiyin. İstediğiniz miktarda da su için.Bu 3 günlük süre boyunca, başka hiç bir yenmemesi gerekiyor .Bu kürü, yılda 2–3 defa uygulamak, vücut direncini artırır ,güç ve kuvvet verir. ..
3 gün boyunca, 1–2 dilim ekmeğin üzerine, hakiki saf balı sürüp yiyin. İstediğiniz miktarda da su için.Bu 3 günlük süre boyunca, başka hiç bir yenmemesi gerekiyor .Bu kürü, yılda 2–3 defa uygulamak, vücut direncini artırır ,güç ve kuvvet verir. ..
0 yorum:
Yorum Gönder